Vianor utökar rabatterna!

Vianor utökar rabatterna!
2023-02-15 Ingegerd Sikström

13 mars – 26 mars 15% på all elbilservice (inte delar) 

15% rabatt på all bilservice hos Vianor!

Som medlem i Elbil Sverige får du nu 15% på all bilservice hos däck- och bilverkstadskedjan Vianor. Behöver du t.ex. en hjulinställning, lyktglaspolering eller är det dags att fixa AC’n kan du spara pengar just nu. För dig som har en elbil/hybridbil har vi nu lanserat en originalservice för elbilar. Din nybilsgaranti gäller fortfarande efter att en bilservice utförts hos oss. Har du även en äldre bil så passar Vianor basservice för bilar som inte längre omfattas av nybilsgaranti, eller om du har köpt en bil med osäker servicehistorik.

Är du i behov av oljebyte, originalservice, samt underhåll av bromsar eller andra reparationer, måste en prisuppskattning göras utifrån det behov som beskrivs via vårt prisförslagsformulär, eller genom att kontakta din närmaste Vianor verkstad. Vi besvarar din förfrågan snabbt!

Rabatten gäller endast vid köp/beställning mellan 13 till 26 mars online eller på våra verkstäder och kan inte kombineras med andra avtal, erbjudanden eller rabatter. OBS: gäller inte bildelar. Vid onlineköp anger du medlemskoden i varukorgen, så dras rabatten automatiskt.

Se alla bilservicetjänster genom att klicka på länken: https://bit.ly/3EZrSP9

Fasta medlemsfördelar hos Vianor:

  • Däckhotell                    10 %
  • Däck personbil             10 %
    • Nokian Tyres, GT Radial och Radar
  • Fälgar                            10 %

Gäller självklart också när man besöker en av våra verkstäder: https://vianor.se/verkstader/

1-30 juni Semesterklar bil 20% rabatt på ord.pris!

1 juni – 31 juli  AC-service 20% rabatt på ord.pris!

28 augusti – 3 september Miljövecka hjulinställning 20% rabatt ord.pris!

1-31 december 10% rabatt på bilbatteri (startbatteri), torkarblad och spolarvätska!

Klicka här vianor.se