Home 9 Bli medlem!

Bli medlem!

För dig som inte var medlem förra året – välj mellan 200:- per kalenderår (över 25 år) och 1000:- för företag

Klicka på ett av de gula fälten för att registrera dig. Fyll i formuläret.
Är du värvad som ny medlem? I formuläret som du fyller i får du som sista fråga om du är värvad, av vem och epost-adress till den som värvat dig. Den som värvar tre nya medlemmar får ett års fritt medlemskap, den som värvar fem nya medlemmar får två års medlemskap. Om du glömmer att fylla i namnet så är  den personen inte med och tävlar…

På sista bilden slutför du betalningen via swish handel (20:- för dig som inte har fyllt 25 år).
Du får svar från elbilsverige@minaaktiviteter.se. Lägg därför till den adressen i din e-post för att undvika få bekräftelsen i spamkorgen.
När du gjort det får du ett välkomstbrev med en länk som ger dig 100:- rabatt om du även vill prenumerera på Tidningen Elbilen.
Är du redan medlem?

Du har fått epost från elbilsverige@minaaktiviteter.se med betalningsinstruktioner för att förnya ditt medlemskap i Elbil Sverige. Betala via bankgiro eller swish med den betalningsreferens som uppges i mailet och är unik för dig.

Betalningen blir automatisk bokad i vårt system, har du redan betalat för aktuellt år går den över till medlemskap för året därpå.

Betalar du med swish får du kvitto nästan omgående eftersom vi har Swish Handel och bankgirot kan ta några minuter (körning var 15:e minut).
I båda fall får du kvitto via e-post.

 

 

Frågor? medlem@elbilsverige.se

Facebook Posts

16 hours ago

Elbil Sverige
Äntligen klarwww.facebook.com/share/p/qySYHEn1R6JbWzPe//Olov östlund, redaktörNew YouTube episode is up 🙂All about the TeZon, this is actually a bit of action shots and introduction to what the TeZon is and FINALLY on the road! After 8 years of werk. youtu.be/xWlnN2RXKbs?si=dXx2AbARIzQtNy72 ... See MoreSee Less
View on Facebook