[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/3″ el_position=”first”]

 

[/spb_text_block] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/3″][/spb_text_block] [spb_image image=”7288″ image_size=”full” frame=”noframe” caption_pos=”hover” remove_rounded=”yes” fullwidth=”no” overflow_mode=”none” link_target=”_self” lightbox=”no” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ width=”1/4″ el_position=”last”][/spb_image] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Onsdag 18 januari kl 19.00 är Du välkommen att vara med och lyssna på Kristofer Rask via zoom, länk kommer dagen före.

Allt om Elbil är en snabbväxande samlingsplats och nyhetssajt om elbilar och eldrivna transporter. Sajten har funnits sedan 2016 och är idag en av Sveriges största sidor om elbilar. I framtiden är våra bilar utsläppsfria och elbilen är rätt väg framåt.

Nyheter om elbilar. Här hittar du dagliga nyheter om elbilar och det som hör till. Här hittar du också tester, recensioner och egna reflektioner. Fokus ligger på ett innehåll om helt eldrivna bilar och det som hör till. Det finns en tydlig avgränsning, och jag skriver sällan om laddhybrider eller andra fordonstekniker.

Har du frågor är du välkommen att skicka dem till info@elbilsverige.se

Länk till alltomelbils hemsida här

[/spb_text_block]