Elbilsträff i Älgå, Arvika söndag 29 maj kl 12-16

Nu är det vår och då blir det den traditionsenliga  elbilsträffen i Älgå väster om Arvika. Älgå ligger i Arvika kommun  på  Glafsfjordens västra strand med hänförande utsikt över fjorden. Hembygdsföreningen har också sevärdheter i form av en gammal spiksmedja ,bygdemuseeum, laxtrappa och mycket annat.

Som vanligt serveras laddade Våfflor och Klengås (värmländsk ostsmörgås)

Här pratar vi elbil,  tittar på och provkör varandras elbilar – har det allmänt trivsamt som vi alltid har i Värmland. Oavsett om du har elbil eller inte är du varmt välkommen. Även för barnen finns det provkörning!

Vägbeskrivning: Lägg in Älgå Kyrka i navigatorn. Kommer du norrifrån? så kör 200 meter förbi kyrkan och följ då skyltarna till vänster mot Hembygdsgården. Kommer du söderifrån? 200 m före Älgå kyrka tar du till höger mot Hembygdsgården.

Alla är varmt välkomna ut i den vackra naturen!