Sveriges Konsumentorganisation för Elfordon, Elbil Sverige är med i juryn för LADDGULDET 2021!

Nu lanserar vi LADDGULDET för fastighetsägare, såväl privata som kommunägda och även bostadsrättsföreningar. Detta gör vi för att fastighetssektorn har en enormt viktig roll i elektrifieringen av transport-systemet och omställningen till hållbar mobilitet.

Varje år utser 2030-sekretariatet en mottagare till den prestigefulla utmärkelsen LADDGULDET. Tidigare har fokus legat på kommuner men nu är det alltså dags att inkludera även fastighetsägare. Vinnarna är de fastighetsägare som under året har tänkt nytt, smart, inspirerat och visat vägen!

Vilken fastighetsägare ser du som en värdig vinnare till LADDGULDET 2021?
Vi vill ha din nominering tillsammans med en bild och en motivering på maximalt 250 ord.

Skicka din nominering senast den 20:e november till Maria Stenström, 2030-sekretariatet: Maria.stenström@2030sekretariatet.se

Läs mer om kriterierna och juryn här. https://lnkd.in/ecRhrXHb