Europas nordligaste laddnätverk på plats – firar med gratis laddning

Europas nordligaste laddnätverk på plats – firar med gratis laddning
2020-12-28 Håkan Öqvist
Laddkarta över nordligaste Norge

Via vår samarbetspartner Elbilen i Sverige: Etableringen av laddnätverket Ishavsveien pågått under hösten, med totalt 25 snabbladdningsstationer i Troms och Finnmarka fylke. 18 av stationerna har nu öppnat, och resterande sju ska öppnas inom kort. För att fira erbjuds gratis laddning under öppningsperioden.

I och med denna utbyggnad går Trond -och Finnmarka regionen enligt norsk elbilförening från sämst till bäst – med flest snabbladdare i landet i förhållande till antalet elbilar. https://elbilen.se/nyheter/europas-nordligaste-laddnatverk-pa-plats-firar-med-gratis-laddning/
(För övrigt har på sista tiden även Tesla och övriga operatörer öppnat nya snabbladdare i nordligaste Sverige). Se även mer på: www.uppladdning.nu