Samfällighet i Skellefteå blir störst hittills på elbilsladdning?

Samfällighet i Skellefteå blir störst hittills på elbilsladdning?
2019-11-07 Håkan Öqvist

Via Industritorget: Samfällighetesföreningen Sångkören i centrala Skellefteå satsar stort på att erbjuda laddplatser för el- och hybridbilar. Genom att erbjuda laddplatser till samtliga 202 radhus vill de nu bli den största villasamfälligheten i Sverige med att erbjuda laddmöjligheter för laddningsbara bilar.

Efter att ha upptäckt en ökad efterfrågan under de senaste åren började samfällighetsföreningen Sångkören i centrala Skellefteå se över alternativ för att erbjuda de boende möjligheten att lättare få tillgång till laddboxar.

https://www.industritorget.se/nyheter/samfällighet+i+skellefteå+blir+störst+på+elbilsladdning+med+202+laddare+från+schneider+electric/26154/