Elbil Sverige deltar på ”Hjulafton 2019” i Lidköping, 8 augusti, från kl 16:00

Elbil Sverige deltar på ”Hjulafton 2019” i Lidköping, 8 augusti, från kl 16:00
2019-08-02 Håkan Öqvist
Hjulafton Lidköping 2019

Elbil Sverige har fått en förfrågan om att tillsammans med lokala bilhandlare vara med på arrangemanget ”Hjulafton” i Lidköping, torsdagen den 8 augusti! Efter att ha pratat med lokala åf av VW, Audi, Kia, Hyundai, Renault m fl har vi tackat ja! Några Tesla finns också med.

EXTRA! Programmet

Bra va? Länken till programmet: https://www.elbilsverige.se/wp-content/uploads/2019/08/0807Hjulafton-Program-ElbilSverige-version.pdf

Elbil Sverige står som arrangör av vår del och har fått en väldigt bra placering på Stora Torget i Lidköping, bredvid Rådhuset, m a o ”mitt i prick”!

Hjulafton har arrangerats av Lidköpings Kommun och lokala näringslivet i över 25 år och brukar dra mellan 25-30 000 besökare! Hela staden kokar av aktiviteter med olika fordon, både gamla och nya, bilar och MC, specialfordon står uppställda  runtom och i centrum! Obs! Ingen Crusing!

Elbil Sverige ansvarar för området med Elfordon, informerar om Elbilar, ladd- infrastruktur, energi, organisationens verksamhet, medlemsförmåner m m! Representanter för de medverkande bilmodellerna svarar på frågor om bilarna på plats!

Välkomna alla elfordonsintresserade och givetvis våra medlemmar!

Här hittar du hela programmet med karta och anvisningar:
https://www.elbilsverige.se/wp-content/uploads/2019/08/0807Hjulafton-Program-ElbilSverige-version.pdf

Arrangemanget med information av Lidköpings kommun: https://www.vastsverige.com/lackokinnekulle/evenemang/hjulafton/

Kontaktperson: Göran Fredriksson
E-post: goran.fredriksson(a)elbilsverige.se
Mob: 072-250 41 23