Rapport från Almedalen 2019

Rapport från Almedalen 2019
2019-07-04 Håkan Öqvist

Elbil Sverige har nu haft sitt seminarium på Almedalen 2019 ”Hur ska vi ladda Sverige?”

Det blev ganska klart i diskussionen med deltagarna, att de flesta ser kortbetalning av offentlig snabbladdning som ett viktigt alternativ, som alltid ska finnas. Detta utesluter inte app eller genom bilens laddkontakt

Vi besökte VW som satsar på sina elbilar i ID serien som lanserats och levereras med början under hösten!. Hos VW var Bee och pratade att man ska kraftigt bygga ut nätet av snabbladdare under 2019 och 2020. Man gör detta för att möta de ökade volymerna av elbilar som kommer. Hos återförsäljare sätter Bee upp laddning för egna och kundernas bilar vid service.

Ordförande Magnus Johansson

Elbil Sverige kommer att skicka ut information till medlemmar om extra föreningsstämma i slutet av augusti!
Håll utkik här på hemsidan och på Facebook för mer info om datum.

Alla bilder: Magnus Johansson