Välkommen på seminarium och utställning i Ullared lördagen den 1 oktober

Välkommen på seminarium och utställning i Ullared lördagen den 1 oktober
2016-09-26 Pontus Dahlberg
Grön bil med texten "Go Green"
Plats: Mässhallen vid Gekås i Ullared
Tid: lördagen den 1 oktober 2016
 
Besök utställningen Kul och enkelt! Här kommer du att hitta stora delar av marknadens utbud av elbilar, men även gasbilar, Segways, laddstolpar mm. Passa på att provköra! Utställningen är kostnadsfri och öppen kl. 9-15. Ingen föranmälan behövs. Se vilka utställare som kommer här.
 
Anmäl dig till seminariet! På förmiddagens seminarium som leds av Jakob Lagercrantz från 2030-sekretariatet får vi höra om erfarenheter från både det offentliga och näringslivet i Halland när det gäller fossilfria transporter. Dessutom får vi lyssna till Gordon ”Blixt Gordon” Strömfelt om hans resa från fossil bilförare till elbilsförare. Seminariet är kostnadsfritt, men kräver anmälan. Anmäl dig här senast 26 september: http://www.lansstyrelsen.se/ Halland/Sv/kalender/2016/ Pages/elbilsdagen2016.aspx