Hjälp Wiebe komma vidare

Hjälp Wiebe komma vidare
2016-06-07 Pontus Dahlberg

Wiebe heter en ung holländare som vill lära sig förstå vad Sustainability, hållbarhet, är för något. Han har dock ett litet problem — han har inga pengar. Därför ber han om hjälp för att kunna ladda såväl sina egna batterier som elbilens.

I ett mail till Elbil Sverige skriver Wiebe: “Today I arrived in Sweden (Malmö) and just wanted to let you know that I am here. Im still looking for people that can plug me in so if you can share it with your network that would be really great!”

Wiebe startade sin resa från Nederländerna till fjärran länder 15 mars i år och har som mål att komma hela vägen till Australien. Målet är också att skapa förståelse för hur Sustainability, hållbarhet, fungerar i verkliga livet. Resultatet är tänkt att bli en dokumentär om hållbarhet och e-mobilitet.

Att resa helt utan pengar ställer höga krav på omgivningens hjälpvillighet — kan han få den energi han behöver i form av mat, husrum och el att ladda bilen med?

Läs mer om projektet på www.plugmeinproject.com

Se trailern här: https://www.youtube.com/watch?v=0AdJ8ou-uCA

Mer fakta får du i PDF-filen här: Plug Me In – Info EN

Så har du möjlighet att hjälpa Wiebe vidare på sin resa, gör det!